OSNOVNE INFORMACIJE

 • VeGo Sport d.o.o. Vukomerička 4b, 10410 Velika Gorica, Hrvatska
 • upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu 
 • MBS: 080712625
 • OIB: 99569093664
 • Telefon: +385 (0)1 6216 858
 • email: [email protected]
 • Poslovna banka: OTP banka d.d. Zagreb
 • IBAN: HR04 2407 0001 1006 5422 8

Proizvodi i usluge iz prethodnog stavka namijenjeni su za prodaju na daljinu:
a. Privatnim korisnicima – fizičkim osobama koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu u svrhe koje nisu namijenjene njihovoj poslovnoj djelatnosti niti obavljanju djelatnosti slobodnog
zanimanja (potrošačima);
b. Poslovnim korisnicima – pravnim osobama i fizičkim osobama koje su obrtnici ili osobe koje se
bave samostalnom djelatnošću/slobodnim zanimanjima, koji pri kupnji proizvoda i usluga putem
ovih stranica djeluju unutar područja svoje gospodarske djelatnosti ili slobodnog zanimanja.

Posjetitelj stranica je svaka osoba koja putem sredstava elektroničke komunikacije pristupi na
www.alpashrvatska.hr web stranicu te bez registracije slobodno razgledava ponudu proizvoda i usluga trgovca.

Kupac proizvoda je svaka osoba koja putem sredstava elektroničke komunikacije naruči barem jedan proizvod i/ili usluge ponuđene na www.hrvatskitelekom.hr web stranicama.

Na odnose između Trgovca i Posjetitelja, odnosno Trgovca i Kupca, primjenjuju se odredbe Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti osobnih podataka, Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkim komunikacijama, Općih uvjeta poslovanja Trgovca te ostalih važećih propisa Republike Hrvatske.

NAČINI PLAĆANJA

 • Plaćanjem pouzećem (vrijedi samo za Hrvatsku)
 • Kartičnim plaćanjem:
  PBZ CARD
  MasterCard – jednokratno
  Visa i Maestro – jednokratno i na rate no samo za njihova izdanja

  ERSTE CARD CLUB
  Diners – jednokratno i na rate
  MasterCard, Visa i Maestro – jednokratno i na rate

  ZABA
  MasterCard, Visa – jednokratno i na rate no samo za njihova izdanja
  Maestro – jednokratno

IZJAVA O SIGURNOSTI

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Prilikom plaćanja kreditnom karticom autorizacija se vrši automatski online putem usluge HT PayWay. Nakon uspješno obavljene autorizacije Korisnik zaprima putem e-mail pošte potvrdu je li autorizacija izvršena uspješno/neuspješno. Ukoliko se Korisnik odluči na ovaj način plaćanja, ujedno prihvaća Uvjete korištenja usluge HT Pay Way. Ovisno o vrijednosti proizvoda i tehničkim mogućnostima Kupcu će biti omogućeno plaćanje kreditnim karticama na rate na svim dostupnim karticama.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

VeGo Sport d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici VeGo Sport d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostava se vrši na adresu Kupca definiranu prilikom narudžbe na području Republike Hrvatske i isključivo na osobu (ime i prezime) Kupca ili osobe definirane za preuzimatelja narudžbe koju Kupac naznači prilikom izrade narudžbe. Dostava se Kupcima naplaćuje ako nisu platili prilikom narudžbe, a preuzimanje se može izvršiti samo od strane Kupca uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice odnosno samo osobi koju je Kupac naznačio kao preuzimatelja narudžbe također uz predočenje identifikacijske isprave. U slučaju da Kupac ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu, Trgovac, odnosno dostavna služba nije obvezna predati naručeni proizvod.

Cijena dostave unutar područja RH iznosi 4,50 EUR.

Plaćanje pouzećem Prilikom plaćanja pouzećem Kupac dobiva na web stranici ponudu kao i sve podatke koji su potrebni kako bi mu se naručeni proizvod dostavio na kućnu adresu (ime i prezime, adresu, telefonski broj itd. ), a naručeni proizvod plaća nakon identifikacije iz točke 5.1. ovih Uvjeta u gotovini dostavljaču. Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja Republike Hrvatske. Trgovac se obvezuje dostaviti Kupcu naručeni proizvod u roku od maksimalno 5 radnih dana od trenutka narudžbe, ovisno o trenutnoj količini narudžbi i geografskoj udaljenosti. Proizvod će biti isporučen na dostavnu adresu Kupca koju je naveo prilikom narudžbe, a ukoliko nije kod kuće, bit će mu ostavljena poruka o pokušaju isporuke. Ista će se pokušati isporučiti sljedeći radni dan ili po dogovoru Kupca i osoblja dostavne službe, a ukoliko ni tada isporuka neće biti izvršena, naručeni proizvod vraća se Trgovcu. U tom slučaju smatra se da je Kupac otkazao narudžbu. Ukoliko iz bilo kojeg razloga preuzimatelj nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, Trgovac nije odgovoran za moguće prekoračenje roka isporuke. Kupac u svakom trenutku glede isporuke proizvoda može kontaktirati Trgovca na e-mail adresu [email protected]

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE

Kod preuzimanja robe od dostavljača prvo pregledajte da li je ambalaža oštećena te ukoliko je oštećena ne preuzimajte pošiljku nego dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje i zatražite da proizvod vrati nama. Također provjerite sadržaj paketa, da li ste dobili sve što ste naručili te da li ima oštećenja i ukoliko uočite bilo kakav problem obavijestite dostavljača i odbijte preuzimanje pošiljke. Ukoliko preuzmete pošiljku smatrat će se da je ugovor ispunjen.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart