TIMSKI RAD
STVARA SNOVE


Kao jedna od vodećih trgovina sportskom opremom i rekvizitima, predstavljamo Vam našu malu, ali uspješnu tvrtku VEGO SPORT d.o.o.

Na tržištu djelujemo od 02.11.2009. godine. Kroz iskustva i rad stekli smo visoke reference i svojim poslovanjem podigli letvicu više svim proizvođačima i korisnicima sportske opreme i rekvizita.

Fleksibilnost, ambicija, implementacija novih tehnologija i želja za napretkom dio su temelja vizije naše obiteljske tvrtke.

U svom asortimanu proizvoda sa ponosom vam predstavljamo vodeći svjetski brand u proizvodnji rekvizita za sve vrste sportova BARRET - sportski rekviziti za šampione, SCHAPER - aluminijski sportski mag sa svim vrstama golova, koševa, mantinela po najvišim standardima europskih sportskih komisija te ALPAS - team sport, sportska odjeća za uspješni kolektiv, idiličan omjer visoke kvalitete i niske cijene.

Ovim putem vas pozivamo da u nama nađete sportsko-poslovnog partnera koji će vam svojim povjerenjem pomoći u vašem svakodnevnom funkcioniranju i konstantnom napretku u svim segmentima sporta.

Naša lokacija i sama organiziranost tvrtke garantira kvalitetnu suradnju koja proizlazi iz roka isporuke, načina plaćanja te same kvalitete proizvoda. Kada se sve to zbroji vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.

Budite i vi dio naših uspješnih partnera!