NAČINI PLAĆANJA

Načini plaćanja:

  • Pouzećem
  • Uplatom na račun

Narudžba i plaćanje kupljenih proizvoda

Proizvode naručene putem Alpas Hrvatska Web Shop-a možete platiti virmanom ili prilikom preuzimanja pošiljke. Vaša narudžba će biti poslana i o čemu ćete biti obaviješteni mailom.

PLAĆANJE VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM
Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti), ili internet bankarstvom je pogodno za sve koji ne mogu, ili ne žele plaćati kreditnim karticama. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail info@alpashrvatska.hr. Svakako ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku o statusu dostupnosti naručene robe. Treba uzeti u obzir da može proći jedan radni dan da uplata sjedne na žiro račun, nakon čega Vam šaljemo naručene proizvode, a o čemu ćete biti odmah obavješteni e-mailom. Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je neophodno registrirati se na našim stranicama i unijeti u sustav tražene podatke.

PODACI ZA UPLATU
Primatelj:
Vego Sport d.o.o.

Vukomerička 4b, Velika Gorica 10410

IBAN: HR04 2407 0001 1006 5422 8, OTP banka d.d.

SWIFT: OTPVHR2X

 

Cijene

Cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK), sadržavaju PDV te vrijede za sve ponuđene načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka pogreške jer je posrijedi ljudski faktor. Takve su situacije izvanredne i za njih se Vego Sport d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima. U takvom slučaju, Vego Sport će pravodobno obavijestiti kupca o ispravnoj cijeni te mogućnostima isporuke određenog proizvoda.